Referenser

Jozima har under ett flertal tillfällen uppträtt med trollerikonster i samband med diverse arrangemang på Knutpunkten. Detta har han utfört på ett föredömligt sätt, vilket gör att jag varmt kan rekommendera honom.

— Petra Ekberg, Förvaltningsassistent (Stadshypotek Fastigheter AB) och samordnare för företagarföreningen på Knutpunkten

Jozima made a fantastic performance of his conjuring skills at the Becker Acroma Management Conference. We can highly recommend Jozima as a true professional and expert on the art of magic.

— Tanya Braun, Communications BECKER ACROMA KLINTEN AB

Jozima bjöd på en mycket underhållande, trollbindande och proffsig show, som blev mycket uppskattad när vi firade 60-års jubileum i Helsingborgs nämndemannaförening. Hans avslutningsnummer, som jag inte vill avslöja, var riktigt ”läckert” i dubbel bemärkelse.

Tack Jozima för att du bidrog till en fin och trevlig kväll för oss.

— Bengt Åström, v.ordf. Helsingborgs nämndemannaförening

Vi kan varmt rekommendera Trollkarlen Jozima som fängslade allt från små barn till vuxna i föreställningen. Trollkarlen ger inte bara en inblick i magins värld utan delar också med sig av sin humor och glädje. Att höra barnens skratt och se deras förundran var fantastiskt. Vi ville ge vuxna och barn en festlig avslutning och det lyckades vi med tack vare Jozima.

— Annika Erlandsson, Diakon Vikens Församling

Jozima lyckades nå fram till alla människor som kommit för att övervara invigningen av torget. Jozima var spontan och avslappnad i mötet med publiken och drog uppmärksamheten till sig på sitt vänligt uppfodrade sätt. Barn och gamla rycktes med trolleriuppvisningen i högt tempo med inslag av stand-up komik. Jozima gjorde vår invigning av Nymbergs Plats till ett roligt arrangemang för alla åldrar.

— Birgitta Killander, Kultur-Fritid Höganäs Kommun

Trollkarlen Jozima har jag arrangerat mer än en gång. Och blivit lika nöjd varje gång. Han är väldigt bra med barn. Det finns alltid utrymme för en dialog med publiken och ofta finns det barn med uppe på scen som agerar assistenter. Hans föreställning bygger mycket på det. Och det är därför det fungerar så bra. För barnen älskar det och är hela tiden med på noterna! Jozima är till för barnen – inte tvärtom!

— Bethina Söderqvist, Landskrona Kulturförvaltning

För oss som varit med och ordnat Odd Fellows ”barnjulfester” under en del år, var din magiska trollerishow den i särklass bästa underhållning för barn mellan 3 och 10 år vi sett. Det krävs en hel del förmåga till att inte enbart utföra trolleritrick, utan även få med barnen att aktivt vara del av showen.  45 i alla avseenden magiska minuter! Stort tack!

— Alve Pålsson, Övermästare logen nr 23 Urania, Odd Fellow

Thanks for a super 5th birthday party! My son and his friends all had a fantastic day. All the children enjoyed Jozima’s magic show very much – it was a good mixture of laughter and excitement.The illusions were a lot of fun for them, the interaction was great and they loved the chance to participate in tricks themselves. Great show and the content was perfect for the young audience – thank you again!

—Debbie Kelly, Älmhult

Jag anlitade Jozima till mitt 60-årskalas, där han med sin humor, värme och magiska skicklighet blev ett mycket underhållande och uppskattat inslag. Han bidrog verkligen till att det blev en oförglömlig och magisk afton, både för mig och resten av sällskapet! Kan verkligen rekommendera honom! 

—Mats Brorson

Tack så mycket! Kanon! Vi är alla så nöjda! Framförandet, trolleriet, lättsamheten – det kunde inte vara bättre! 

—Många hälsningar Gun Lauritzson!

Med Jozima är man trygg! Jozima planerar, arrangerar och genomför hela showen utan krav från brudparet. Han är mån om att varje show ska bli en upplevelse för såväl brudpar som gäster. Hans show var enormt uppskattad och levde kvar länge hos oss alla.

— Joakim & Louise

Tusen tack för att Du bidrog till att vår guldbröllopsfest blev så lyckad. Inte bara barnen hade roligt – de vuxna roades och förundrades minst lika mycket. Tack för det trevliga inslaget med en överraskning till oss och för allt DU gjorde för barnen med ballongpresenter och annat.Tack för ett trevligt inslag i festen och för en lyckad föreställning!

—Vänlig hälsning från Kerstin och Bengt Ahlvin